Iz nove knjige...

...Učite i pripremajte se, no nemojte se pretvoriti u vječnog studenta ili učenika koji ništa konkretno ne poduzima. Učenje je sastavni dio života zbog promjena s kojima ćemo još intenzivnije i radikalnije biti suočeni. Poznato je da će mnogi tijekom života promijeniti mnoge poslove, ali i zanimanja. Čak i ako se odlučite za vlastiti poduzetnički projekt, to ne mora biti posao kojim ćete se baviti do kraja života. Pokušajte ne biti isključivi u obećanjima prema sebi, a još više pokušajte odbaciti one smjernice koje su vrijedile prije nekoliko desetljeća kada su nas na poslovni put usmjeravali naši roditelji ili profesori. Mnoga su se pravila od tada promijenila, a i mi smo postali svjesniji svojih želja i potreba.

Koliko god nam se činilo da sve poznajemo i da je lako slijediti svoje srce, čim to počnemo činiti, otvorit će se brojni izazovi i prepreke na tom putu. Hrabri znaju da će ih uspješno prebroditi, da će se pojaviti odgovarajuće okolnosti i da će svakim korakom njihov put biti jasniji, uzbudljiviji i zanimljiviji. Iako svaki korak nije poput slatkog preljeva od čokolade, već je neki gorak poput pelina, a neki s kiselim okusom na ustima, vjerujete da možete ići naprijed. Vjerujte da se vaši snovi isplate i ostvaruju. Povjerujte da ste potencijal. Uvjerite se da možete učiniti svoj život sretnijim. Ako ne vjerujete da sami to možete učiniti za sebe, zašto biste mislili da će to netko učiniti umjesto vas?!

elvira@filaks.hr

Primjedbe

 1. Veselim se jako knjizi, vremenu koje cu provesti uz tako korisne spoznaje...😘

  OdgovoriIzbriši

 2. Jako inspirativno i potrebno ohrabrenje za one koji se još uvijek ne usude :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala puno. Potrudila sam se da knjiga bude baš takva. Nadam se da će mnogima koristiti. Sada je u pripremi i nadam se da bi mogla biti tiskana oko Božića.

   Izbriši 3. Trebate li kakav zajam ako moj ugovor, g. Anthony, koji mi je prije nekoliko tjedana pomagao uz zajam, samo moram podijeliti ovaj svijet kako bih rekao ljudima da još uvijek postoje dobri ljudi u svijetu danas. Stvarno sam izgubio novac za sve on-line prevarante jer sam očajan zbog zajma. Dok nisam vidio komentar o njemu, kontaktiranje s njim nije bio pogreška nego je došao san za mene. Sada sam osoba koja je sretna sa svojom obitelji. Kontaktirajte ga ako vam treba kredit na: susan.credit@hotmail.com WhatsApp ili Call +1 301 325 5298

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar